Britt Dekker traint met Ipos Teugelsensoren

Bekijk deze erg leuke en informatieve demo met de Britt Dekker van het bekende YouTube-kanaal PaardenpraatTV.


Tijdens de clinic gegeven door Menke Steenbergen van Ipos Technology, traint Britt met haar beide paarden George en Eve en legt ze aan haar volgers (next generation ruiters) uit hoe het werkt en wat ze ervan leert. Ze werkt aan haar symmetrie en lichtheid in alle gangen en merkt het verschil op tussen de twee paarden en de manier waarop ze deze rijdt.


Met de juiste coaching, gebruikmakend van de gegevens gegenereerd door de teugelsensoren en Menke's interpretatie van deze data, is Britt in staat haar balans te verbeteren en het gewicht in haar handen en de paardenmond te verminderen. Precies wat wij ruiters zouden willen laten bereiken en nog belangrijker, de paarden.


De demo laat ook duidelijk zien dat het gebruik van de Ipos producten, de communicatie tussen een instructeur en een ruiter kan optimaliseren. De resultaten (afnemende kilogrammen) zijn real-time in de app zichtbaar, waardoor deze training voor iedereen een hele bevredigende sessie is.

Aan het einde van de video analyseert Britt het trainingsoverzicht op haar telefoon en kan ze hierop anticiperen de volgende keer dat ze traint.


Ook benieuwd? Download de trainingsapp in de Google Playstore of Apple store of koop de sensors hier in onze webshop: SHOP | IPOS Technology