Groeiende steun voor Ipos Technology

Ipos Technology heeft steun gekregen van meerdere prestigieuze organisaties, wat wijst op de kwaliteit en potentie van haar producten.


De steun omvat een subsidie voor de verdere ontwikkeling van de Ipos Teugelsensoren voor de paardensport, van de Metropool Regio Eindhoven (MRE), een regionale overheidsinstelling. Het bestuur van de MRE besloot om Ipos Technology te steunen vanwege de substantiële potentiële contributie van het start-up bedrijf aan de economische structuur en versterking van de regio.


KNHS director, Theo Fledderus

Daarnaast hebben drie belangrijke organisaties ook steun toegezegd voor Ipos Technology:

  • De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), welke streeft naar het verbeteren van trainingstechnieken, het voorkomen van blessures bij ruiter en paard, en meer inzicht verzamelen in factoren die de topsport kunnen beïnvloeden.

  • Cluster Sports & Technology - een non-profitorganisatie die samenwerkingen stimuleert tussen innovatie, onderzoek, ontwikkeling en bedrijfsleven in de sport, bestaande uit meer dan 110 bedrijven in de sportbranche, en negen sport-fieldlabs.

  • Oculus Insights, welke toegankelijke en gepersonaliseerde bedrijfstrainingsprogramma's bieden voor veterinaire professionals over de hele wereld.

Ipos Technology bedankt alle organisaties voor hun vertrouwen en steun.