Nieuwe Innovatieprijs voor Nederlandse Paardensector

De Dutch Masters Innovation Award is een nieuwe erkenning van excellentie voor ondernemers en start-ups gefocust op de paardensector in Nederland.De prijs streeft ernaar ondernemers in de paardenbranche, studenten, experts, bedrijven en paardensporters samen te brengen en de vooruitgang, marktontwikkeling en de opname van nieuwe paardensportproducten en -diensten te versnelling. De prijs is ingevoerd door de HAS Hogeschool (een onafhankelijke hogeschool die specialiseert in voeding, agricultuur, horticultuur, natuur en milieu, gelegen in de provincie Brabant, Nederland), samen met Stichting Indoor Brabant (de financierende instantie achter de Indoor Brabant Horse Show). Het doel van de samenwerking is om de duurzaamheid van waarde in de paardensport te vergroten en bij te dragen aan een 'future-proof' paardeneconomie.


De Dutch Masters Innovation Award biedt een podium voor originele, innovatieve en impactvolle ondernemers in de paardensport en kan bijdragen aan hun succes. Wie de prijs wint, krijgt een geldprijs van €5.000 en een gouden ticket voor het acceleratieprogramma van Ondernemerslift + (een succesvol bedrijfsacceleratieprogramma in Noord-Oost-Brabant) met professionele begeleiding, toegang tot nieuwe markten en een waardevol netwerk van zowel succesvolle ondernemers als paardensporters. Daarnaast kunnen prijswinnaars hun producten presenteren op de Dutch Masters/Indoor Brabant Horse Show.


Heb jij een innovatief project of idee voor de paardensector? Schrijf je dan in! Misschien ben jij wel de eerste die deze nieuwe innovatieprijs voor de paardensport wint.


Schrijf je in voor 31 januari 2019.