Stagiairs Blijven Welkom bij Ipos

De COVID-19 pandemie heeft een uitdagende tijd gecreëerd voor ons allemaal, zo ook onze stagiairs. In het kader van COVID-19 hebben we veel van onze geplande projecten moeten aanpassen, uitstellen of zelfs schrappen. Desondanks zijn onze stagiairs doorgegaan met hun grote bijdrage aan het werk van Ipos Technology, en ze hebben het geweldig gedaan.


Bijvoorbeeld:

  • Sanne is nog steeds bezig met een duurzaamheidstest op onze Teugelsensoren, waarin er geprobeerd wordt ze fysiek kapot te maken. Ze is ook het gezicht van onze recente videohandleiding.

  • Lonneke is een boek aan het schrijven, genaamd: "How to Use Technology in your Training." waarvoor ze vele bekende paardentrainers heeft geïnterviewd.

  • Anouk, Teun, Bore, Nikki, Aidan en Anouk hebben een onderzoek afgerond, waaruit gekomen is dat de berekeningen van de trainingslast van Ipos Technology goed (91%) overeenkomen met hartslagmetingen.

  • En Elise heeft verschillende marketing kanalen getest om conversiecijfers te optimaliseren.

Veel dank aan jullie allemaal. Geniet van je zomervakantie!


Ben jij ook op zoek naar een uitdagende stage, waar je meer kan leren over innovatie in de paardensport? Spreek je vloeiend Engels, vind je kwaliteit belangrijker dan kwantiteit, en word je niet bang van wetenschap, zelfstandigheid en multidisciplinaire samenwerking? Stuur ons een bericht op info@ipostechnology.com of gebruik het contactformulier.


Als je de juiste vaardigheden hebt, nodigen we je misschien wel uit voor een kopje koffie op de 'slimste vierkante kilometer van Europa': de High Tech Campus in Eindhoven, Nederland. Dit is waar de Ipos Technology 'magie' plaatsvindt. Samen kunnen we ontdekken waar voor jou kansen liggen om te leren, en met dat in gedachten, kunnen we de omvang van een uitdagend project uitwerken. Of dit nu is in Marketing, Mediavormgeving, Data Science, Embedded Development, Paardentraining, of Financiën - misschien hebben we wel leuk werk voor jou!


We zien je in september!